Domæne

Diverse info om domæne, redelegering og pegning

Domæne

MShost hjælper dig gerne med valg af domæne samt indkøb heraf. Dette uanset om det er et udenlandsk eller .dk domæne. Vi rådgiver og vejleder dig til at vælge det mest attraktive domænenavn for virksomheden.

DK-hostmaster

DK-hostmaster er registrant af alle .dk domæner. Det koster 45 kr. om året at have et .dk domæne registreret. MShost sørger for at du får de fulde rettigheder til domænet ved DK-hostmaster. Dette sker ved en overdragelse af rettighederne efter køb af domæne.

Pegning af domæne

Bestiller du et domæne via MShost opretter vi pegningen for dig. Det kaldes for DNS. Vi benytter Gratis-DNS som pegnings-værktøj og det fungerer helt upåklageligt. Vi kan selvfølgelig også pege eksternt såfremt du ønsker det eller overdrage DNS-kontoen til dig, så du selv kan stå for pegning.

Såfremt du allerede har en Gratis-DNS konto for dit domæne, skal kontoen evt. overdrages til os for at vi kan bestride pegningen. Du kan også få udleveret vores server-IP, så du kan pege på os.

Redelegering, flytning af domæne

Vi tilbyder flytning eller redelegering af eksisterende domæne. Mange kunder har registreret deres domæne før de kommer til os, og mange vælger efterfølgende at få redelegeret deres domæne til vores hosting. For at kunne foretage en redelegering skal vi bede om flg.

For .dk domæner:

DK-hostmaster er registranter af alle .dk domæner i Danmark. For at kunne give tilladelse til at flytte et domæne skal det accepteres via DK-hostmaster selvbetjening. Du kan enten sende DK-hostmaster login til os eller selv acceptere flytningen.

For udenlandske domæner:

Her skal vi typisk have udleveret et Tranfer-ID eller Auth-ID. Det kan du få udleveret hos din udbyder, hvor du har købt domænet. Nogle 3. parts udbydere kræver at du opsiger dit webhotel før de vil udlevere Transfer-ID. Der er ikke så meget andet at gøre end at opsige, og så har man typisk til webhotellets udløb til at få flyttet domænet. Det sørger vi selvfølgelig for.

Flytning af mail

Vi anbefaler selvfølgelig altid at du tager backup af dine mails. Det gør de fleste typisk via deres mail-program. Ved en mail-flytning kan vi nemlig ikke flytte mails (med mindre det er strengt nødvendigt).

Vi sørger altid for en glidende overgang af mails, således at du ikke mister mails undervejs. Vi skal da bede om de mail-adresser du bruger for at oprette dem i vores mail-administration. Så kører det hele som det skal.

Såfremt du gerne vil pege på et eksternt mail-system såsom Exchange-server e.l. så er det selvfølgelig også muligt.

HURTIGT
OG FLEKSIBELT

Fleksible løsninger med høj performance til lave priser. Hurtig visning af din hjemmeside og tilpasning til dit CMS for bedst mulig ydeevne.

STABILT
OG SIKKERT

Suveræne oppetider og overvågning døgnet rundt. Hos os er dine data i trygge hænder, så du kan sove roligt om natten.

SUPPORT
I VERDENSKLASSE

Et dedikeret hold at tekniske eksperter der lytter til dine behov og løser problemerne. Mere en 10 års erfaring med serverdrift.

Vi benytter